Roxfort06 2011.10.07. 15:53

Jóslástan

Köszöntelek benneteket!

Nagy örömre szolgál hogy megismertethetlek benneteket a jóslástan ősi tudományával!

Kezdjünk is bele,elsőként vizsgáljuk meg a tenyérjóslás alapjait a tanterv szerint ezután álmok megfejtésével fogunk foglalkozni később pedig a felszálló füstből fogjuk kiolvasni a jövőt!

A tenyérjóslás egyik alapja mindenképp az egyes vonalak elhelyezkedése és megismerése,ebben az alábbi ábra van segítségünkre:

Az értő szem ezekből a vonalakból egy egész életet képes kiolvasni.Persze ennek az ábrának az a lényege hogy mintaszerűen ábrázolja az egyes vonalakat.Azonban ha saját kezünkre pillantunk nyomban rengeteg információhoz juthatunk tulajdon életünkről.Első és legfontosabb mind közül az életvonal ugyanis ennek hosszától függ életünk hossza is!Az ábrán látható életvonal rendkívül hosszúnak számít.

Nemcsak a vonalak, az ujjak hossza is befolyásolja a jövőnket!Nézzük például a kisujjat ha az feljebb nyúlik mint a középső ujj körömperce 100 évet is meghaladó kor várható,ha pontosan a felső ízpercig nyúlik akkor 90 év,ha az alatt van akkor 70 év míg ha a második íz közepéig akkor 60 év a várható élettartam.Az ujjakon és vonalakon kívül a tenyér dombok (pl.: Jupiter domb) is sok mindent elárul az adott személyről.Ezek tehát tenyérjóslás legfontosabb elemei!

Köszönöm a figyelmet!

A bejegyzés trackback címe:

https://roxfortmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr353285597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása