Szeretettel köszöntök mindenkit!

Feltételezhetően már mindenki tisztában van ennek a tantárgynak a lényegével,azonban ha mégse akkor most megismeri azt.Ezeken az órákon megismerkedünk a varázslényekkel!Részletesen megtanuljuk azok külső jegyeit és viselkedésüket illetve azt hogy hogyan gondozzuk ezeket a teremtményeket.Ennyi lenne amit tudni kell erről a tantárgyról.

Elsőként vizsgáljunk meg egy olyan varázslényt mellyel a találkozás nem túl kellemes.

A kákalag, közönséges nevén vízidémon mely Nagy Britannia és Írország tavaiban honos szarvacskás zöld színű lény mely apró halakkal táplálkozik.Jellemző viselkedés jegye hogy muglikkal és varázslókkal egyaránt ellenséges.De a sellőknek sikerült őket háziasítani.Gyakorta szorongatja meg hosszú törékeny ujjaival a gyanútlan fürdőzők lábujjait.Gyenge pontja hogy ujjaival jól szorít azonban mivel törékenyek könnyen eltörhetnek.

Legegyszerűbb védekezés ellenük a Relaxo! varázsige mellyel forró vízsugarat lövellhetünk rájuk.

A Mágiaügyi Minisztérium besorolása szerint:XX tehát nem minősül veszélyes varázslénynek.

 

 

 

 

 

 

 

 

(kákalag raj)

Köszönöm a figyelmet viszlát a következő órán!

A bejegyzés trackback címe:

https://roxfortmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr203284912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása