Roxfort06 2011.10.06. 18:05

Bájitaltan

Szeretettel köszöntök minden kedves olvasót első bájitaltan óránkon!Ezen az órán megtanuljuk mire használhatók a különböző főzetek és bájitalok.Megtanuljuk továbbá hogy miből állnak ezek a főzetek és bájitalok.

 

Először is ha egy bájitalt készítünk három dologra kell kiemelten figyelni!

1.a hozzávalókat a megadott sorrendbe tegyük a főzetbe!

2.a hozzávalók még véletlenül se legyenek romlottak!

3.a megadott mennyisége keverjük az alapanyagokból a bájitalba!

Ezek lennének az alapelvek.A bájital főzésben az is kiemelten fontos hogy ha olyan főzetet készítünk melyet nekünk kell elfogyasztanunk nagyon figyeljünk arra hogy a bájitalból megfelelő mennyiséget fogyasszunk ugyanis súlyos következményekkel járhat ha nem tartjuk be a megfelelő dózist!

A bájitaloknak rengeteg fajtája van az egészen ártalmatlantól az életveszélyesig.Azonban ha ismerjük a legtöbb mérget és trükkös italt nem lehet probléma, ezért fontos a tájékozottság ,és a bájitalok rejtelmes világának ismerete.

Köszönöm a figyelmet mára ennyi lenne azonban következő órán már megvizsgáljuk bizonyos főzetek elkészítési módját is!

Ezenkívül tájékoztatok mindenkit hogy a választható tantárgyak száma kettővel nőtt immár a jóslástanon kívül választható tantárgy a rúnaismeret és számmisztika.

A bejegyzés trackback címe:

https://roxfortmagic.blog.hu/api/trackback/id/tr993283231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása